Zin gekregen je muzikale skills te verbeteren?
Songwriting Academie LalaLab biedt o.a.:

Jaaropleiding ‘Singer-songwriter’ (vanaf september ’19)
Singer-songwriter Weekends
Muziekworkshops voor bedrijven en evenementen
Coaching aan artiesten en muzikanten
Wil je op de hoogte blijven van onze workshops, masterclasses of de opleiding? We mailen alleen als we nieuws hebben, en je kunt je altijd uitschrijven.
* indicates required

In het najaar van 2019 begint een nieuwe lichting in de jaaropleiding ‘Singer/songwriter’. Deze opleiding is geschikt voor iedereen die al liedjes schrijft en flinke stappen wil maken in zijn of haar ontwikkeling. Of je nou optreedt of niet, altijd alleen schrijft of met een band werkt; de opleiding is voor iedereen die dieper in wil gaan op songwriting en wil werken aan techniek, skills en zelfvertrouwen. Het jaartraject is open voor alle genres.

De opleiding in het kort:
  • Elf zondagen, één zaterdag
  • Kleine groep (max. 10 deelnemers)
  • Persoonlijke, muzikale, tekstuele en vocale ontwikkeling
  • Praktisch toepasbare muziektheorie
  • Coaching door verschillende, ervaren en getalenteerde docenten
  • Een inspirerend introductieweekend op een mooie locatie
  • Ter afsluiting van de opleiding: een optreden waar je je eigen songs speelt met een professionele band
  • Doel: zelfstandig een muzikale carrière op kunnen bouwen met een plan om je muzikale dromen om te zetten in haalbare doelen.

Meer informatie: >> www.singersongwriteropleiding.nl <<

De opleiding ‘Singer/songwriter’ is geschikt voor iedereen die al liedjes schrijft en zich hier graag in wil ontwikkelen (doelgroep & doelstelling). Tijdens de dertien lesdagen komen vele topics aan bod. Denk hierbij aan compositie, songteksten schrijven, zangtechniek, maar ook het maken van opnames. Ook leer je meer over marketing en PR (curriculum). Je krijgt masterclasses van geschoolde songwriters, producers en optredende artiesten (docenten & visie). Daarnaast bevat de opleiding een ‘studiereis’ in de zomer. Dit is een weekend waar we, op een prachtige plek, samen schrijven en leren (inspiratieweekend). Natuurlijk treden we ook diverse malen op, o.a. met band (concerten tijdens de opleiding). De opleiding vindt plaats op 5 mooie locaties, tijdens 12 zaterdagen en zondagen in 2019 en 2020 (data & tijden).